Termeni si conditii

ASPECTE GENERALE

1.1. Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre S.C. RFG MEDIA LTS S.R.L , o societate cu raspundere limitata, cu sediul social in Bucuresti, str.Dunavat 11 sector 5 , ( Societatea sau Noi ) si persoanele care utilizeaza ( Utilizatorul ) pagina de internet www.bimi.ro („Site-ul” sau „bimi.ro”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Servicii”).

1.2. Accesarea si utilizarea Site-ului, , inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

1.3. Pentru utilizarea servicilor, putem solicita utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acesti termeni si conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (e.g. bifarea casutei specifice „am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile bimi.ro”).

Bifand o anumita casuta, utilizatorul:

a) isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele din acest set de termeni si conditii, precum si orice alti termeni si conditii specifice aplicabile serviciilor;

b) ia la cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidentialitate, care este parte integranta din acest set de termeni si conditii.

1.4. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati bimi.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

1.5. Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

DREPTUL DE PROPRIETATE

2.1. Articolele (texte + imagini) publicate de Bimi.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

2.2. Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sau al promotiilor, al concursurilor continute in site-ul bimi.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate. Vizitatorii sau membrii site-ului bimi.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul bimi.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat altfel in mod explicit de catre Noi.

DECLARATII SI GARANTII

3.1. Societatea nu garanteaza ca informatiile continute in bimi.ro sunt pe deplin complete sau exacte;

3.2. Societatea nu garanteaza ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;

3.3. Societatea nu garanteaza ca informatiile sau serviciile de pe bimi.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor;

3.4. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din bimi.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din bimi.ro se face pe propria raspundere;

3.5. Societatea nu garanteaza ca serviciile din bimi.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;

3.6. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului bimi.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din bimi.ro catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

DIVERSE

4.1. Societatea isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest set de termeni si conditii (e.g. pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al serviciilor furnizate de societate).

4.2. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces la site si utilizare a serviciilor, utilizatorul trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a bimi.ro termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Utilizarea site-ului si/sau a oricaror servicii, chiar si in cazul omisiunii utilizatorului de a analiza termenii si conditiile aplicabile, reprezinta acordul expres al utilizatorului de acceptare a respectivelor conditii.

4.3. Daca nu sunteti de acord cu t&c nu puteti utilia bimi.ro si/sau serviciile societatii. 4.4. Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de www.bimi.ro va rugam sa ne scrieti la adresa contact@bimi.ro .